Estetsko zobozdravstvo

Zakaj estetsko zobozdravstvo?

Medtem ko se zdrav nasmeh začne z rednimi kontrolnimi pregledi in preventivo, pa je za lepši nasmeh potrebno malo strokovne pomoči, kar imenujemo estetsko zobozdravstvo.

Že najmanjša nepravilnost zob, npr. madeži, razpoke ali nepravilen položaj zob, lahko zmanjšajo vašo samopodobo in samozavest. Ekipa zobozdravstva 3Ddent ima za vas dolgoročne estetske rešitve za popravilo zob, da bo vaš nasmeh ne samo bolj zdrav, pač pa tudi privlačnejši. Želimo, da ste zadovoljni s svojim nasmehom.

Estetsko zobozdravstvo torej daje posebej poudarek estetiki vašega nasmeha. Na voljo so različne metode, s katerimi lahko dosežemo čudovite rezultate.

Estetsko zobozdravstvo za čudovit nasmeh.

Kako lahko izboljšamo podobo vaših zob?

Bele zalivke: gre za konzervativno zdravljenje manjših defektov zob z najsodobnejšimi kompozitnimi materiali, ki se lepijo na zobe in se z njimi barvno zlijejo. Z njimi lahko spreminjamo tako barvo kot tudi obliko zob.

Beljenje zob: nudimo vam kombinacijo profesionalnega beljenja zob v ordinaciji in beljenja z belilnimi šablonami za domačo uporabo, kar zagotovi barvo zob po vaših željah.

Estetske fasete/zobne luske: porcelanske zobne luske so namenjene večjim spremembam vaših sprednjih zob, kadar zgoraj naštete možnosti niso več možne. Gre za relativno majhen poseg, ki pa prinese ogromno izboljšanje v izgledu vašega nasmeha.

Polnoporcelanske prevleke in zobni mostički: pri prevlekah in mostičkih gre za pogosto estetsko nadgradnjo močno destruiranih in mrtvih zob, pri katerih operacija z vstavitvijo zobnega implantanta ni potrebna.

Implantati: Če vam manjkajo zobje, so implantati idealna rešitev za vas. Izgled in občutek sta povsem naravna, hkrati pa predstavljajo dobro alternativo drugim protetičnim rešitvam.

Kompleksna estetska rekonstrukcija vašega nasmeha v prvi vrsti pomeni zagotovitev splošnega ustnega zdravja. Nato sledi skrben pogovor glede vaših želja ter izdelava načrta za spremembe vašega nasmeha. Le dober načrt zagotavlja željeni rezultat!

Skrbi zaradi neravnih zob lahko reši Invisalign

Morda vas neravni zobje motijo, vendar vas misel na nošenje žičnega zobnega aparata odbija. Estetsko zobozdravstvo vam ponuja odlično rešitev z revolucionarno metodo ravnanja zob s pomočjo nevidnega zobnega aparata Invisalign.

Gre za tako imenovani nevidni zobni aparat, ki je pravzaprav niz po meri izdelanih skoraj nevidnih opornic, ki premaknejo zobe v želeni položaj v dobrem letu dni. Napredek vašega nasmeha vseskozi spremljamo v naši zobni ordinaciji, kjer dobite komplete opornic na podlagi računalniškega modeliranja. Vsakih 14 dni zamenjate komplet opornic Invisalign za novega, glede na vaš napredek pri ravnanju zob.

Invisalign aparat je treba nositi cel dan, vendar je dobra novica ta, da ga je mogoče sneti med obroki in ob posebnih priložnostih.

Estetsko zobozdravstvo lahko s pomočjo zobnega aparata Invisalign ustvari čudovit nasmeh.

V naši zobni ordinaciji vam do zdravega nasmeha pomagajo izkušeni zobozdravniki.

Za več informacij, rezervacijo termina in ceno storitve nas kontaktirajte.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.