Lasersko beljenje zob

Lasersko beljenje zob

Estetske zahteve za lep nasmeh so v sodobnem svetu vse večje. Pomembnost lepega nasmeha ne predstavlja le pomen za okolico, temveč predvsem za izboljšanje lastne samopodobe in povečanje samozavesti v življenju.

V naši ordinaciji Vam nudimo kot eno od oblik za lepši nasmeh tudi beljenje zob.

Vedno je pred samim posegom beljenja potrebna sanacija zob ter zagotovitev zdravih dlesni. Šele nato lahko pričnemo s samim beljenjem.

Pri nas uporabljamo kombinirano beljenje v zobni ordinaciji ter beljenje z belilnimi šablonami, ki jih pacient uparablja doma. Pomembno je upoštevanje zobozdravnikovih navodil za uporabo doma ter prihajanje na redne kontrole med samim beljenjem.

Uporabljamo tudi beljenje z laserjem!

Z beljenjem lahko posvetlimo Vaše zobu tudi do 10 odtenkov!

 

Koren se nato očisti in napolni, da se prepreči nadaljnja okužba

V 3Ddent uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo diodnega laserja EPIC™

Epic je edini diodni laser v ZDA, ki vsebuje tri edinstvena načina dela (terapije) – kirurgija mehkih tkiv, beljenje in zmanjševanje bolečin, s čimer se zagotovi vseobsežen pristop v dentalnem zdravljenju, s tem pa tudi prijetnejše zdravljenje za klienta samega.

Pri svojem delu uporablja 10 W energije, moč mikropulzov pa omogoča bolj kompletno in močnejšo terapijo ter krajši čas beljenja v primerjavi z drugimi diodnimi laserji na današnjem trgu.

Prednosti beljenja zob z laserjem:

  • sprememba barve zob je po navadi 4 – 6 odtenkov
  • zdravljenje traja le 20 minut
  • primeren za osebe z občutljivimi zobmi

POKLIČITE ZA BREZPLAČEN PREGLED 041 261 365

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.