Prvi zobozdravniški pregled

BREZPLAČEN PRVI PREGLED ZOB

Od 2. 4. do 15. 5. 2024 nudimo brezplačen prvi zobozdravniški pregled v naši ordinaciji v Ljubljani.

prvi zobozdravniški pregled

K zobozdravniku po zdrav nasmeh

Zobozdravniški pregled je ključen za zdrav nasmeh. Le z rednimi pregledi je mogoče zdravje zob ohraniti. Prvi pregled pomaga zobozdravnikom, da ocenimo stanje vaših zob in ustne votline ter ugotovimo, ali je potrebno zdravljenje. Prvi zobozdravniški pregled v naši ordinaciji je torej namenjen spoznavanju vaših težav in želja. Za pregled si vzamemo dovolj časa, da pregledamo vse pomembne strukture, povezane z ustno votlino.

Tudi če vas nič ne boli …

Morda imate občutek, da je z vašimi zobmi vse v najlepšem redu. Nimate bolečin in zobje so na prvi pogled lepi in zdravi. A vseeno se lahko na pregledu ugotovi marsikatera skrita težava. Zato so redni zobozdravniški pregledi ključnega pomena za ohranjanje zdravja ustne votline in čimprejšnjo odpravo morebitnih težav. Pomembni so tudi zato, da se prepreči morebitne težave. Ne pozabite, da je marsikaj lažje preprečiti kot odpraviti.

zobozdravniški pregled in odkritje kariesa

Kako je videti prvi zobozdravniški pregled?

Ustna votlina niso le zobje, zato bo zobozdravnik temeljito pregledal tudi vse druge strukture, ki so pomembne za zdravje ustne votline:

  • dlesni,
  • ustna sluznica,
  • jezik,
  • čeljustni sklep.

Na pregledu vam bomo postavili veliko vprašanj o vaših težavah in morebitni bolečini ali občutljivosti. Poleg tega vam bomo svetovali o tem, kako izboljšati oralno zdravje in vam dali nekaj priporočil glede prehrane, zobne higiene in načina ščetkanja zob.

Če se vam na zobeh nabira zobni kamen, vam bomo svetovali pregled in čiščenje pri zobnem higieniku. Storitev je na voljo tudi v naši zobni ordinaciji.

Analiza rentgenskih posnetkov je naslednji korak za pregled zobnih korenin in morebitnih kostnih sprememb. Glede tako pridobljenih informacij naredimo načrt zdravljenja, ki poteka po naslednjem vrstnem redu:

Če se bo izkazalo, da imate kakršne koli težave, vam bomo svetovali o naslednjih korakih. Z zdravljenjem začnemo šele, ko se skupaj odločimo za optimalno rešitev, da je končni rezultat maksimalen.

zobozdravniški pregled v 3ddent

Zakaj svoj nasmeh zaupati 3Ddent?

Zobozdravniki v 3D dent smo že od nekdaj predani kakovosti in inovativnosti. Verjamemo, da bodo naše zobozdravstvene storitve primerne tudi za vas:

  • Uporaba napredne tehnologije: pri 3Ddent uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za diagnostiko in zdravljenje, kar omogoča natančno in učinkovito delo ter odlične rezultate.
  • Oseben pristop: vsak nasmeh je edinstven, zato pri 3Ddentu razvijamo personalizirane načrte zdravljenja, ki ustrezajo specifičnim potrebam in ciljem vsakega pacienta.
  • Izkušeni strokovnjaki: smo ekipa visoko usposobljenih in izkušenih zobozdravnikov, specializiranih za natančen zobozdravniški pregled in najbolj zapletene primere.
  • Poudarek na udobju: razumemo, da je lahko obisk zobozdravnika stresen, zato smo ustvarili okolje, kjer je udobje pacienta na prvem mestu. Zagotavljamo oseben in sočuten pristop k zdravljenju vsakega pacienta.
Sašo, Marjana in Ajda Smrekar

POKLIČITE ZA BREZPLAČNI POSVET

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).