Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo

Medtem ko se zdrav nasmeh začne z rednimi kontrolnimi pregledi in preventivo, pa je za lepši nasmeh potrebno malo strokovne pomoči.

Najmanjša nepravilnost zob (madeži, razpoke, nepravilen položaj zob,…) lahko zmanjša Vašo samopodobo in samozavest. Ekipa Zobozdravstvo 3d ima za Vas dolgoročne estetske rešitve, da bo Vaš nasmeh ne samo bolj zdrav, vendar tudi lepši. Želimo, da se počutite zadovoljni z izgledom Vašega nasmeha.

Kakšne so možnosti estetskega zobozdravstva?

Bele zalivke: Konzervativno zdravljenje manjših defektov zob z najsodobnejšimi kompozitnimi materiali, ki se jepijo na zobe in se z njimi barvno zlijejo. Z njimi lahko spreminjamo tako barvo kot tudi obliko zob.

Beljenje zob: Kombinacija profesionalnega beljenja zob v ordinaciji in beljenja z belilnimi šablonami za domačo uporabo zagotovita barvo zob po Vaših željah.

Estetske fasete/luske: Porcelanske luske so namenjene večjim spremembam Vaših sprednjih zob kadar zgoraj naštete možnosti niso več možne. Relativni majhen poseg, ki prinese ogromno izboljšanje v izgledu Vašega nasmeha.

Polnoporcelanske prevleke: Najvišja stopnja estetske nadgradnje močno destruiranih in mrtvih zob.

Implantati: Če Vam manjkajo zobje, so implantati idealna rešitev za Vas. Izgled in občutek sta povsem naravna, hkrati pa predstavljajo dobro alternativo drugim protetičnim rešitvam.

Kompleksna estetska rekonstrukcija Vašega nasmeha v prvi vrsti pomeni zagotovitev splošnega ustnega zdravja. Nato sledi skrben pogovor glede Vaših želja ter izdelava načrta za spremembe Vašega nasmeha. Le dober načrt zagotavlja željeni rezultat!

Estetsko zobozdravstvo vedno zahteva različne kombinacije zgoraj naštetih rešitev, ki se določajo glede na stanje Vaših obzobnih tkiv in zob ter seveda glede na Vaše želje.

Share:
Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.