Ekipa

Tina Tement

Študij dentalne medicine sem zaključila na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Svoje znanje od takrat dalje stalno nadgrajujem na različnih izobraževanjih in delavnicah. Pri svojem delu sem natančna, strokovna in empatična. Vedno poskušam razumeti, kako se počuti vsak pacient, saj verjamem, da je vzpostavitev zaupanja med zobozdravnikom in pacientom ključna za uspešno zdravljenje. Samo tako lahko…

Marjana Udovič, dr.dent.med.

Marjana Udovič

Zobozdravnica, ki se je tekom svoje kariere usmerila v zdravljenje parodontalne bolezni. V našo ordinacijo je vnesla poseben pogled in pristop k zdravljenju te kronične bolezni o kateri pacienti premalo vedo. Ne zavedajo se posledic bolezni in vpliva na celotno telo. Lasersko zdravljenje v ordinaciji 3d dent prineslo ogromen preskok pri ohranjanju zdravih obzobnih tkiv.

Sašo Judež, dr.dent.med.

Sašo Judež

Dr. Sašo Judež je zobozdravnik, katerega delo obsega zdravljenje zob in povrnitev zdrave funkcije in estetike zaradi izgube zob. Izziv predstavlja vsak pacient zase. Glede na želje pacientov, strokovnega znanja in možnosti izbora najzahtevnejših tehnik in materialov, ki so na voljo v ordinaciji 3d dent, nudimo najbolj kvalitetne rešitve za vsakogar.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.