Ekipa 3Ddent

 • Tina Tement
  dr.dent.med

  Študij dentalne medicine sem zaključila na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Svoje znanje od takrat dalje stalno nadgrajujem na različnih izobraževanjih in delavnicah. Pri svojem delu sem natančna, strokovna in empatična. Vedno poskušam razumeti, kako se počuti vsak pacient, saj verjamem, da je vzpostavitev zaupanja med zobozdravnikom in pacientom ključna za uspešno zdravljenje. Samo tako lahko…

  Študij dentalne medicine sem zaključila na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Svoje znanje od takrat dalje stalno nadgrajujem na različnih izobraževanjih in delavnicah.

  Pri svojem delu sem natančna, strokovna in empatična. Vedno poskušam razumeti, kako se počuti vsak pacient, saj verjamem, da je vzpostavitev zaupanja med zobozdravnikom in pacientom ključna za uspešno zdravljenje. Samo tako lahko najdem rešitev in zagotovim najboljšo oskrbo, ki je primerna za vsakega posameznika.

  Veseli me, ko pacienti po obisku naše ordinacije odidejo zadovoljni in nasmejani.

  Preberi več
 • Manja Jankovič
  Manja Jankovič
  Zobna asistentka
 • Marjana Udovič, dr.dent.med.
  Marjana Udovič
  dr.dent.med.

  Zobozdravnica, ki se je tekom svoje kariere usmerila v zdravljenje parodontalne bolezni. V našo ordinacijo je vnesla poseben pogled in pristop k zdravljenju te kronične bolezni o kateri pacienti premalo vedo. Ne zavedajo se posledic bolezni in vpliva na celotno telo. Lasersko zdravljenje v ordinaciji 3d dent prineslo ogromen preskok pri ohranjanju zdravih obzobnih tkiv.

  Zobozdravnica, ki se je tekom svoje kariere usmerila v zdravljenje parodontalne bolezni.

  V našo ordinacijo je vnesla poseben pogled in pristop k zdravljenju te kronične bolezni o kateri pacienti premalo vedo. Ne zavedajo se posledic bolezni in vpliva na celotno telo.

  Lasersko zdravljenje v ordinaciji 3d dent prineslo ogromen preskok pri ohranjanju zdravih obzobnih tkiv.

  Preberi več
 • Sašo Judež, dr.dent.med.
  Sašo Judež
  dr.dent.med

  Dr. Sašo Judež je zobozdravnik, katerega delo obsega zdravljenje zob in povrnitev zdrave funkcije in estetike zaradi izgube zob. Izziv predstavlja vsak pacient zase. Glede na želje pacientov, strokovnega znanja in možnosti izbora najzahtevnejših tehnik in materialov, ki so na voljo v ordinaciji 3d dent, nudimo najbolj kvalitetne rešitve za vsakogar.

  Dr. Sašo Judež je zobozdravnik, katerega delo obsega zdravljenje zob in povrnitev zdrave funkcije in estetike zaradi izgube zob. Izziv predstavlja vsak pacient zase.

  Glede na želje pacientov, strokovnega znanja in možnosti izbora najzahtevnejših tehnik in materialov, ki so na voljo v ordinaciji 3d dent, nudimo najbolj kvalitetne rešitve za vsakogar.

  Preberi več
Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.