Ekipa 3Ddent

 • Sašo Judež, dr.dent.med.
  Sašo Judež
  dr.dent.med

  Dr. Sašo Judež je zobozdravnik, katerega delo obsega zdravljenje zob in povrnitev zdrave funkcije in estetike zaradi izgube zob. Izziv predstavlja vsak pacient zase. Glede na želje pacientov, strokovnega znanja in možnosti izbora najzahtevnejših tehnik in materialov, ki so na voljo v ordinaciji 3d dent, nudimo najbolj kvalitetne rešitve za vsakogar.

  Dr. Sašo Judež je zobozdravnik, katerega delo obsega zdravljenje zob in povrnitev zdrave funkcije in estetike zaradi izgube zob. Izziv predstavlja vsak pacient zase.

  Glede na želje pacientov, strokovnega znanja in možnosti izbora najzahtevnejših tehnik in materialov, ki so na voljo v ordinaciji 3d dent, nudimo najbolj kvalitetne rešitve za vsakogar.

  Preberi več
 • Marjana Udovič, dr.dent.med.
  Marjana Udovič
  dr.dent.med.

  Zobozdravnica, ki se je tekom svoje kariere usmerila v zdravljenje parodontalne bolezni. V našo ordinacijo je vnesla poseben pogled in pristop k zdravljenju te kronične bolezni o kateri pacienti premalo vedo. Ne zavedajo se posledic bolezni in vpliva na celotno telo. Lasersko zdravljenje v ordinaciji 3d dent prineslo ogromen preskok pri ohranjanju zdravih obzobnih tkiv.

  Zobozdravnica, ki se je tekom svoje kariere usmerila v zdravljenje parodontalne bolezni.

  V našo ordinacijo je vnesla poseben pogled in pristop k zdravljenju te kronične bolezni o kateri pacienti premalo vedo. Ne zavedajo se posledic bolezni in vpliva na celotno telo.

  Lasersko zdravljenje v ordinaciji 3d dent prineslo ogromen preskok pri ohranjanju zdravih obzobnih tkiv.

  Preberi več
 • Manja Jankovič
  Manja Jankovič
  Zobna asistentka
Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke.