Zakaj izbrati prav nas?

Vizija zasebne zobozdravstvene ordinacije 3d dent je nova, drugačna, posebna od večine zobnih ordinacij v Sloveniji. Mlada ekipa, vendar dovolj izkušena, da rešujemo težave in želje pacientov individualno in skrbno načrtovano. Poseben poudarek dajemo preventivi ustnih bolezni.

Bolezni dlesni in parodoncija (t.i. parodontoza) so izziv sodobnega časa tako za zobozdravnike kot tudi paciente. Ustrezna diagnostika, načrt, klasično, kirurško in lasersko zdravljenje zob, vzdrževanje in sodelovanje bolnikov predstavljajo edini način za obvladovanje te kronične boleni, ki ji pravijo tudi »tihi ubijalec«.

Bolezni zob (karieszobni granulom) so zaradi prisotnosti bolečine običajno vzroki, da pacienti pridejo v ordinacijo. Vendar bolečina ni simptom, ki pove kdaj mora pacient na pregled k zobozdravniku. Ko boli, je običajno že prepozno.

Naša misija

Ko pride do izgube zob, je nadomestitev zob ključnega pomena za normalno dolgoročno funkcijo stomatognatnega sistema. Načinov je veliko, od snemnih protez, do fiksnih prevlek in mostičkov do implantatov.

Estetika je zelo pomembna za pacientovo samozavest pri vsakdanjem tempu življenja, ki je zelo pester in zahteven. V ordinaciji nudimo različne vrste beljenja zobbele zalivkepolno porcelanske luske, prevleke in mostičke, ki estetsko zadostujejo najvišjim standardom v svetu.

Ekipa 3d dent

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je to da obiščete osebnega zobozdravnika. Ne samo, vsakič, ko nekaj boli ali se zlomi. Ampak redno. Enkrat ali dvakrat letno je priporočen pregled. Z rednimi preventivnimi obiski preprečimo pacientom da nastanejo večje poškodbe zob ali vnetja dlesni.
  • Ljudje zanemarjajo svoje zobe zaradi več razlogov. Čeprav so stroški pogosto podani kot vzrok, strah, čas in zadrega prav tako prisotni pri ne rednem pregledu.
  • Slabi zobje so neprijetni za mnoge ljudi. V preteklih letih sem gledal, kako ljudje dobijo nov zakup v življenju, ker imajo nasmeh.

POKLIČITE IN SE NAROČITE NA PREGLED – 041 261 365

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.3ddent.si uporablja piškotke. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).